Electrowagen

Wilt u een nieuwe, gebruikte of een gerenoveerde electrowagen aanschaffen? Bij Alblas intern transport hebben wij een ruim assortiment, met onder andere wagens van het merk Hawe. Deze wagens zijn ideaal voor bijvoorbeeld uw kwekerij, boerderij of manege.

Hieronder treft u een overzicht van ons aanbod electrowagens.

NIEUW!

A4 electrowagen

Nieuw

Conditie:Nieuw
Prijs:Op aanvraag
NIEUW!

A4 transportwagens met opbouw!

Conditie:Nieuw
Prijs:Op aanvraag

Hawe electro transportwagen

Conditie:gerenoveerd

Verlengde Hawe electrowagen

Conditie:gerenoveerd
Prijs:op aanvraag

Hawe electro transportwagen

Conditie:gerenoveerd

Hawe transportwagen

Conditie:gebruikt

Hawe electrowagen

Conditie:gebruikt
Gerenoveerd

Hawe electrowagen 3 traps

Een nieuwe electrowagen aanschaffen

Bij Alblas intern transport hebben we diverse modellen, zoals een elektrische transportwagen beschikbaar. Alle specificaties vindt u op de desbetreffende productenpagina. Het is ook mogelijk om een tweedehandse of gerenoveerde electrowagen aan te schaffen. Deze zijn helemaal nagelopen en zo nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Zo functioneren deze weer naar behoren. Wilt u een transportwagen of andere machine verkopen of inruilen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Bekijk ons gehele aanbod

Wilt u meer informatie om erachter te komen welke electrowagen het meest geschikt is voor u? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via +31 (0)174 26 79 40 of stuur een e-mail naar info@adriaaninterntransport.nl. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken om onze producten te komen bekijken in Kwintsheul in de buurt van Den Haag. Hiervoor dient u eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Bekijk ook ons aanbod in hovenier bouwmachines en electrotrekkers.

Op deze pagina treft u een overzicht van ons aanbod electrowagens, voor het actuele aanbod kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen.