Ruwterreinheftruck

Wilt u een ruwterreinheftruck aanschaffen? Wij hebben diverse modellen en merken in ons assortiment, waaronder ook heftrucks van Prins. Deze machines herkent u aan de grove banden, sommige modellen beschikken zelfs over dubbele wielen aan de voorzijde. Deze zorgen namelijk voor extra grip en stabiliteit. Bij Alblas intern transport bieden wij ook diverse heftrucks op aanvraag aan.

Hieronder treft u een overzicht van ons aanbod Heftrucks.

Filter

Toyota 8FBE16T Traigo heftruck

Bouwjaar:2016
Conditie:Slechts 6200 uur
Prijs:€8950,- ex

Agri 10 ruwterrein heftruck

Bouwjaar:2023
Prijs:€18500,- ex btw

Agri 12 1.4T ruwterrein heftruck

Bouwjaar:2023
Conditie:Nieuw
Prijs:Op aanvraag

Combitrac terrein heftruck

Bouwjaar:2007
Conditie:Gebruikt
Prijs:€7500,- ex

Prins shifter 12 ruwterrein heftruck

Conditie:Gerenoveerd
Prijs:Op aanvraag
Freelift

Jungheinrich 1.6 tons heftruck triplo 4,5 m hefhoogte

Bouwjaar:2011
Prijs:Op aanvraag

prins shifter terrein heftruck

Conditie:gebruikt
Prijs:op aanvraag

Prins shifter terrein heftruck

Prijs:Op aanvraag

Prins shifter 1.2

Bouwjaar:2011
Prijs:Op aanvraag

Gaat u voor een gebruikte of nieuwe ruwterreinheftruck?

Onze heftrucks zijn direct inzetbaar voor uw klus. Het is mogelijk om gebruikte ruwterreinheftruck bij ons aan te schaffen. Deze zijn nagelopen en zo nodig zijn de kapotte onderdelen vervangen. De heftrucks werken dus weer naar behoren. U kunt voor diverse modellen Prins heftrucks een aanvraag bij ons doen. Wist u dat wij daarnaast Kubota graafmachines en Giant shovels in ons assortiment hebben?

Doe een bod!

Heeft u een ruwterreinheftruck gezien die aan al uw eisen voldoet? Breng dan snel een bod uit op onze website. Heeft u vragen over onze Prins heftrucks of wilt u liever komen kijken naar onze machines in Kwintsheul, gelegen naast Den Haag? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via +31 (0)174 26 79 40. Het is ook mogelijk dat u een e-mail stuurt naar info@adriaaninterntransport.nl. We proberen zo spoedig mogelijk te reageren. Wist u dat u ook een gebruikte machine aan ons kan verkopen of inruilen tegen een andere machine? Bekijk de mogelijkheden op onze website. We denken graag met u mee.

Op deze pagina treft u een overzicht aan van ons aanbod in heftrucks, waaronder exemplaren van het merk Prins. Voor een actueel aanbod kunt u telefonisch contact met ons opnemen.