Giant-loader

✔ Intern transport
✔ In- en verkoop van machines
✔ Duurzame werktuigen

De Giant-loader staat bekend om zijn robuustheid en veelzijdigheid in de tuinbouw en intern transport. Deze krachtige machines zijn ontworpen om uw zwaarste klussen te vereenvoudigen, van het verplaatsen van grote hoeveelheden materiaal tot het efficiënt uitvoeren van landschapswerkzaamheden. Een Giant-loader verbetert niet alleen uw werktempo, maar verzekert ook precisie en betrouwbaarheid in elke taak.

Heeft u interesse in het kopen van een Giant loader?

Neem contact met ons op

Investeren in een loader van het merk Giant

Een Giant-loader aanschaffen bij Alblas Intern Transport in Kwintsheul, nabij Den Haag, betekent investeren in topkwaliteit en duurzaamheid. Onze Giant-loaders zijn perfect afgestemd op uw behoeften in de tuinbouw en intern transport. Wij bieden modellen zoals de Giant-shovel, die uitzonderlijke kracht biedt. Daarnaast beschikken we over de kniklader van Giant, bekend om zijn uitzonderlijke manoeuvreerbaarheid. Bovendien, als uw betrouwbare leverancier, bieden wij niet alleen producten van Giant aan. Wij hebben ook een breed assortiment aan electrowagens om uw intern transportbehoeften te dekken. Daarnaast zijn onze trekkers beschikbaar voor diverse toepassingen. Bij ons profiteert u van professioneel advies en een duurzame aanpak bij elke aankoop.

Een greep uit ons assortiment

Mover met afstandsbediening nieuw!

Bouwjaar:2023
Prijs:€4600,- ex

Linde P60 Electrotrekker

Bouwjaar:2010
Prijs:Op aanvraag

Electrotrekker jegro

Conditie:gebruikt
Prijs:€ 3250,- ex
GERESERVEERD

Spykstaal 301 statrekker

Conditie:Zeer nette staat
Prijs:€2750,- ex btw

Linde P60 Electrotrekker

Bouwjaar:2015
Conditie:Gebruikt
Prijs:Op aanvraag

Statrekkers deense karren (cc karren)

Conditie:trekt tot 700 kg
Prijs:op aanvraag
Nieuw

Mover H400 Electrotrekker

Bouwjaar:2022
Conditie:trekt tot 1200 kg
Prijs:€4250,- ex

Caravan movers tot 2000 kg

Bouwjaar:Nieuw
Conditie:trekt tot 2000 kg
Prijs:Op aanvraag

Neem contact op voor een oplossing op maat

Bent u klaar om uw productiviteit te verhogen met een loader van het merk Giant? Vul nu ons contactformulier in en ontdek hoe onze machines uw dagelijkse werkzaamheden kunnen transformeren. Ons team staat klaar om u te voorzien van professioneel advies en de beste oplossingen op maat van uw bedrijf.

Neem contact met ons op!

* verplichte velden