Gebruikte wiellader kopen

Alles op gebied van intern transport
In- en verkoop van machines
Duurzame werktuigen

Bij Alblas intern transport in Kwintsheul, gelegen naast Den Haag kunt u een gebruikte wiellader kopen. U vindt bij ons verschillende machines die u kunt gebruiken voor onder meer de tuinbouw. Deze machines kunnen in nieuwstaat zijn, maar ook een 2e-hands wiellader kunt u bij ons aanschaffen. Heeft u al een wiellader staan, maar is deze toe aan onderhoud? Wij voeren namelijk verschillende onderhoudswerkzaamheden uit, ook voor revisies aan uw wagen zijn we dé specialist.

Heeft u interesse in een van onze machines of diensten?

Neem contact met ons op

Gebruikte wiellader kopen om makkelijk te kunnen manouveren

In ons assortiment vindt u verschillende bouwmachines. Wilt u een gebruikte wiellader kopen? Van het merk Giant bieden wij u verschillende wielladers aan. Zowel een gloednieuwe als 2e-hands wiellader vindt u bij ons bedrijf. Alle machines zijn grondig gecontroleerd, zodat uw gebuikte laadschop nabehoren functioneert. Heeft u een wiellader gevonden? Plaats dan een bod via de productenpagina. Tevens bieden wij ook de mogelijk om uw gebruikte wiellader aan ons te verkopen. Dit geldt ook voor andere machines, bijvoorbeeld een graafmachine van Kubota. Stuur daarvoor een e-mail naar ons met foto’s, zodat wij u een goede prijs kunnen bieden.

Kubota machine

Een greep uit ons assortiment

Giant G2500HD Xtra

Bouwjaar:2023
Conditie:NIEUW
Prijs:op aanvraag

Giant G1500Xtra

Bouwjaar:2021
Conditie:199 uur
Prijs:Op aanvraag
NIEUW!

Borstelveegmachine met opvangbak

Bouwjaar:2023
Prijs:€ 2750,- ex

Giant 254SW shovel kniklader

Bouwjaar:2016
Conditie:Goede staat
Prijs:op aanvraag
100% electrisch

NIEUWE Giant G2700E X-tra Kniklader

Bouwjaar:2023
Conditie:NIEUW
Prijs:op aanvraag
met kenteken

Giant 332SWT Xtra CAB

Bouwjaar:2015
Conditie:zeer nette staat
Prijs:op aanvraag
Met kenteken

Giant V5003 CAB shovel

Bouwjaar:2011
Conditie:4700 uur
Prijs:op aanvraag
nieuwstaat

Giant G1500 Xtra

Conditie:99 uur
Prijs:€29600,- ex btw

Vraag een 2e-hands wiellader aan

Wilt u een gebruikte wiellader kopen? Bekijk dan zeker ons gehele assortiment aan gebruikte shovels en vind een 2e-hands wiellader die bij u past. Het is tevens mogelijk om een gebruikte wiellader te kopen op aanvraag. Hiervoor neemt u contact met ons op, ook bij eventuele vragen of meer informatie. U bereikt ons telefonisch via +31 (0)174 26 79 40, stuur een e-mail naar info@adriaaninterntransport.nl of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op!

* verplichte velden