Gebruikte wiellader kopen

Alles op gebied van intern transport
In- en verkoop van machines
Duurzame werktuigen

Bij Alblas intern transport in Kwintsheul, gelegen naast Den Haag kunt u een gebruikte wiellader kopen. U vindt bij ons verschillende machines die u kunt gebruiken voor onder meer de tuinbouw. Deze machines kunnen in nieuwstaat zijn, maar ook een 2e-hands wiellader kunt u bij ons aanschaffen. Heeft u al een wiellader staan, maar is deze toe aan onderhoud? Wij voeren namelijk verschillende onderhoudswerkzaamheden uit, ook voor revisies aan uw wagen zijn we dé specialist.

Heeft u interesse in een van onze machines of diensten?

Neem contact met ons op

Gebruikte wiellader kopen om makkelijk te kunnen manouveren

In ons assortiment vindt u verschillende bouwmachines. Wilt u een gebruikte wiellader kopen? Van het merk Giant bieden wij u verschillende wielladers aan. Zowel een gloednieuwe als 2e-hands wiellader vindt u bij ons bedrijf. Alle machines zijn grondig gecontroleerd, zodat uw gebuikte laadschop nabehoren functioneert. Heeft u een wiellader gevonden? Plaats dan een bod via de productenpagina. Tevens bieden wij ook de mogelijk om uw gebruikte wiellader aan ons te verkopen. Dit geldt ook voor andere machines, bijvoorbeeld een graafmachine van Kubota. Stuur daarvoor een e-mail naar ons met foto’s, zodat wij u een goede prijs kunnen bieden.

Kubota machine

Een greep uit ons assortiment

Kubota u10-3

Bouwjaar:2015
Conditie:1093 uur
Prijs:Op aanvraag
met kenteken

Giant 332SWT kniklader

Bouwjaar:2016
Prijs:€21950,- ex

Giant 332SWT Xtra

Bouwjaar:2017
Conditie:1950 uur
Prijs:Op aanvraag
met kenteken

Giant G2300 HD met div extra opties

Bouwjaar:2022
Conditie:NIEUW
met kenteken

Giant G2500HD Xtra

Bouwjaar:2022
Conditie:Nieuw!
Prijs:Op aanvraag
met kenteken

Giant G2700 HD+ Xtra

Bouwjaar:2021
Prijs:Op aanvraag
met kenteken

Giant V452T Xtra kniklader

Bouwjaar:2018
Prijs:€33750,- ex

Giant V452T Xtra

Bouwjaar:2018
Conditie:1120 uur
Prijs:Op aanvraag

Vraag een 2e-hands wiellader aan

Wilt u een gebruikte wiellader kopen? Bekijk dan zeker ons gehele assortiment aan gebruikte shovels en vind een 2e-hands wiellader die bij u past. Het is tevens mogelijk om een gebruikte wiellader te kopen op aanvraag. Hiervoor neemt u contact met ons op, ook bij eventuele vragen of meer informatie. U bereikt ons telefonisch via +31 (0)174 26 79 40, stuur een e-mail naar info@adriaaninterntransport.nl of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op!

* verplichte velden