Tweedehands minigraver

✔ Intern transport
✔ In- en verkoop van machines
✔ Duurzame werktuigen

Een tweedehands minigraver is onmisbaar in de moderne tuinbouw voor diverse werkzaamheden zoals het graven van sleuven voor irrigatiesystemen, het aanleggen van tuinpaden en terrassen, en het verplaatsen van aarde en compost. Deze compacte machines, beschikbaar bij Alblas intern transport in Kwintsheul, zijn ideaal voor kleinere ruimtes waar grotere apparatuur niet kan komen, en zijn essentieel voor het nivelleren van terrein en het aanleggen van vijvers. Een tweedehands minigraver biedt de veelzijdigheid die nodig is voor het onderhouden en renoveren van uw tuin, waardoor uw projecten efficiënter en effectiever worden.

Heeft u interesse in het kopen van Tweedehands minigraver?

Neem contact met ons op

Waarom investeren in een tweedehands minigraver?

Investeer in een tweedehands minigraver om aanzienlijk te besparen op kosten zonder in te leveren op kwaliteit. Onze tweedehands minigravers zijn grondig geïnspecteerd en onderhouden, waardoor u direct aan uw projecten kunt beginnen zonder de wachttijd die vaak gepaard gaat met nieuwe modellen. Bovendien bieden wij als Alblas intern transport in Kwintsheul, nabij Den Haag, deskundig advies en duurzame oplossingen, waardoor u niet alleen financieel, maar ook milieuverantwoord investeert. Bij ons vindt u de ideale tweedehands minigraver die uw efficiëntie in de tuinbouw verhoogt. Daarnaast bieden we de electrowagens aan, perfect voor intern transport. Ook is de ruwterreinheftruck beschikbaar, ideaal voor oneffen terreinen. Kies voor een Hitachi-minigraver en ervaar de betrouwbaarheid en kracht die uw werkzaamheden vereisen. Deze machine is ideaal as minigraver voor hoveniers.

Kubota machine

Een greep uit ons assortiment

Donkey Weterings

Conditie:Gebruikt
Prijs:€ 1250,- ex

Trike 3

Bouwjaar:2020
Prijs:Op aanvraag

Mover met afstandsbediening nieuw!

Bouwjaar:2023
Prijs:Op aanvraag

Linde P60 Electrotrekker

Bouwjaar:2010
Prijs:Op aanvraag

Linde P60 Electrotrekker

Bouwjaar:2015
Conditie:Gebruikt
Prijs:Op aanvraag

Statrekkers deense karren (cc karren)

Conditie:trekt tot 700 kg
Prijs:op aanvraag
Nieuw

Mover H400 Electrotrekker

Bouwjaar:2022
Conditie:trekt tot 1200 kg
Prijs:€4250,- ex

Caravan movers tot 2000 kg

Bouwjaar:Nieuw
Conditie:trekt tot 2000 kg
Prijs:Op aanvraag

Neem vandaag nog actie!

Bent u klaar om uw tuinbouwprojecten naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op via ons gebruiksvriendelijke contactformulier. Ons team van professionals staat klaar om u te voorzien van de beste tweedehands minigraver die bij uw specifieke behoeften past. Door nu actie te ondernemen, zet u de stap naar efficiëntere en kosteneffectieve tuinbouwprojecten. Wacht niet langer en laat ons u helpen met het vinden van de perfecte tweedehands minigraver voor uw tuinbouwbehoeften.

Neem contact met ons op!

* verplichte velden