Hitachi-minigraver

✔ Intern transport
✔ In- en verkoop van machines
✔ Duurzame werktuigen

Een Hitachi-minigraver staat bekend om zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en geavanceerde technologie. Deze eigenschappen maken de Hitachi-minigraver een onmisbaar instrument voor professionals in de tuinbouw en bouw. Met zijn krachtige prestaties en efficiënte brandstofgebruik biedt een Hitachi-minigraver niet alleen milieuvriendelijke oplossingen, maar ook kostenefficiëntie die essentieel is voor uw projecten.

Heeft u interesse in het kopen van een Hitachi-minigraver?

Neem contact met ons op

Sneller aan het werk met een Hitachi-minigraver

Door te investeren in een Hitachi-minigraver via Alblas Intern Transport in Kwintsheul, nabij Den Haag, profiteert u van een machine die kracht met efficiëntie combineert. Onze Hitachi-minigravers zijn uitgerust met gebruikersvriendelijke functies en geavanceerde technologieën die uw werkzaamheden vereenvoudigen. Daarnaast biedt Alblas Intern Transport nieuwe Hitachi-minigravers aan. Wij hebben ook een assortiment van tweedehands minigravers beschikbaar. Bovendien zijn er specifieke modellen beschikbaar voor professionele hoveniers. Verder kunt u bij ons terecht voor aanvullende uitrusting zoals electrowagens, waardoor u een compleet pakket heeft voor uw intern transportbehoeften. Daarnaast bieden we trekkers aan, ideaal voor al uw tuinbouwbehoeften.

Een greep uit ons assortiment

Mover met afstandsbediening nieuw!

Bouwjaar:2023
Prijs:€4600,- ex

Linde P60 Electrotrekker

Bouwjaar:2010
Prijs:Op aanvraag

Electrotrekker jegro

Conditie:gebruikt
Prijs:€ 3250,- ex
GERESERVEERD

Spykstaal 301 statrekker

Conditie:Zeer nette staat
Prijs:€2750,- ex btw

Linde P60 Electrotrekker

Bouwjaar:2015
Conditie:Gebruikt
Prijs:Op aanvraag

Statrekkers deense karren (cc karren)

Conditie:trekt tot 700 kg
Prijs:op aanvraag
Nieuw

Mover H400 Electrotrekker

Bouwjaar:2022
Conditie:trekt tot 1200 kg
Prijs:€4250,- ex

Caravan movers tot 2000 kg

Bouwjaar:Nieuw
Conditie:trekt tot 2000 kg
Prijs:Op aanvraag

Bekijk het aanbod aan professionele minigravers

Zet vandaag nog de stap naar efficiëntie en kwaliteit door contact op te nemen met Alblas Intern Transport in Kwintsheul. Ontdek hoe onze Hitachi-minigravers, samen met onze uitgebreide service en deskundig advies, uw projecten naar een hoger niveau kunnen tillen. Wij staan klaar om u te helpen de beste keuze te maken voor uw specifieke behoeften.

Neem contact met ons op!

* verplichte velden